Més de 100 col·laboradors i excol·laboradors de Ràdio Taradell es van retrobar aquest dissabte al vespre al Centre Cultural Costa i Font. Va ser una nit de retrobaments, anècdotes i molt bon ambient. I és que l'ocasió s'ho mereixia: el 30è aniversari de Ràdio Taradell, que es complirà aquest Sant Jordi. Hi van assistir persones vinculades a totes les èpoques de l'emissora municipal, que van recordar vells i bons moments.

Un dels moments més divertits va ser l'aparició del pastís d'aniversari, que va elaborar Raul Cegarra, molt més conegut com El Xocolater de Taradell. Un 30 gegant fet de xocolata i una R de ràdio van ser descoberts per diversos exmembres de la ràdio. Però faltava la T de Taradell. A ritme de la cançó d'AC/DC
Highway to Hell, va aparèixer a l'escenari en Raul Cegarra amb un bloc de gel i una serra elèctrica. En directe, va fer la T de Taradell. Sens dubte, un dels moments més aplaudits de la nit. Les espelmes del pastís d'aniversari les van bufar en Ramon Solerdelcoll i en Josep Garcia, els dos locutors “més grans” que té ara mateix Ràdio Taradell.

Les sorpreses no es van acabar aquí. Tot seguit, es va fer una gala per entregar els 16ns Premis de Ràdio Taradell. El programa de castells
3xsota, el
Plàstics reciclables i el
Fem salut van ser distingits com els tres millors programes de la temporada. També es van lliurar premis simbòlics com el premi Rodalies a
L'andana, el premi Caganer al
Can pixa o el premi Totxana a
En construcció. A més, durant la gala, es van recordar antics moments de Ràdio Taradell a través de vídeos i es va fer un reconeixement a l'actual director de l'emissora, David Bigas, per la seva “dedicació, constància, il·lusió i força” al capdavant de la ràdio des de fa 13 anys.
Es va respirar un molt bon ambient durant tota la nit. Tothom guarda un bon record del seu pas per Ràdio Taradell, un bon trampolí per molts professionals que ara viuen del món de la comunicació.

Els actes del 30è aniversari continuaran dimarts, amb una programació especial, i, dissabte, amb el concert a la Carpa de Can Costa, amb Les tietes queques i Oques grasses com a plats forts.