El projecte 'Art per tu' arriba dissabte a Taradell per reflexionar sobre el civisme

L'acte, amb la participació de l'artista Lídia Azagra, es farà al parc de la Font Gran.

Dissabte, 22/05/2021

Aquest dissabte, el projecte Art per tu, impulsat des de la Fundació Irla, arribarà a Taradell. Amb l'objectiu d'apropar l'art contemporani als pobles, es farà la presentació d'una obra d'art de la mà de la seva autora, Lídia Azagra, que "vol fer-nos reflexionar sobre el civisme i les actituds incíviques", expliquen des d'ERC Taradell.

Lídia Azagra

De fet, la voluntat del projecte és mostrar l'art com una eina més a l'hora de propiciar debats públics. De moment, aquest any arriba a Taradell, Sant Carles de la Ràpita, Móra la Nova i Selva del Camp, on es presentaran quatre artistes contemporànies que abordaran quatre problemàtiques corresponents a les diferents poblacions.

L'artista i l'obra s'han triat per tal d'abordar la temàtica escollida per cada poble i tot s'ha plasmat imprimint l'obra en una lona i exposant-la en un emplaçament icònic de la població, en aquest cas a la zona de la Font Gran. 

A més de l'artista, Lídia Azagra, en l'acte de Taradell també hi participaran el pintor taradellenc Jesús Ramos, el crític d'art Joan Vila, la regidora de Cultura i Patrimoni de Taradell, Míriam Martínez, i el president de la Fundació Irla, Joan Manuel Tresserras.

Art per tu - ERC Taradell - Targetó de l\'acte
twitter