El Parc d'Esports tindrà sis equips al Comarcal de Pàdel

Tres d'ells competiran a la Lliga masculina i tres a la femenina. 

Dissabte, 19/09/2020

Aquest cap de setmana comença la Lliga Comarcal de Pàdel i ho fa amb sis equips taradellencs que formen part del Parc d'Esports. Es tracta del PE Taradell A, B i C en masculí i del PE Taradell A, B i C, en femení. Els primers equips competiran a la màxima categoria.

En masculí, el Taradell A, que precisament aquest cap de setmana li toca descansar, jugarà a la Primera categoria i els seus rivals seran el Fòrum Centelles, el CT Torelló A, el CE La Solana, el CT Vic A, el CP Vic A, el Pàdel Osona, el CT Sant Hilari i el CT Seva A. 

El Taradell B jugarà en el grup B de Tercera juntament amb el CT Manlleu B, el Privilege Pàdel A, el CP Vic A, el Fòrum Centelles B, el CT Sant Quirze A, el Pàdel Lluçanès i l'AE Ripollès. La Lliga la començarà contra el Fòrum Centelles. 

El Taradell C competirà en el grup A de la Cinquena categoria i els seus rivals seran el CT Voltregà B, el CT Campdevànol C, el CP Abadessenc, l'Osona Wellness B, el CT Sant Hilari C i el Fòrum Centelles D. El primer rival de la temporada serà el Manlleu. 

A la competició femenina, el PE Taradell A jugarà a Primera i ho farà contra el Foment Tona A, el CT Torelló A, el CE La Solana A, el CT Vic A, el Fòrum Centelles A, el CT Torelló B i l'Aurial Pàdel Vic A. En el primer partit de la temporada s'enfrontarà al CT Vic. 

El Taradell B militarà en el grup C de Quarta i els rivals de les taradellenques seran el Pàdel Moià, el CT Manlleu C, el Pàdel Lluçanès C, Pàdel Santa Eugènia B, el Privilege Pàdel A, el Pàdel Indoor La Garrotxa B i el CT Sant Julià B. El pirmer partit serà contra el Privilege Pàdel. 

Finalment, el Taradell C també militarà a la Quarta categoria però ho farà en el grup B juntament amb el CT Voltregà B, el CT Campdevànol A, l'AE Ripollès A, el Pàdel Santa Eugènia A, el CT Torelló D, el CT Manlleu B i el CT Arbúcies. Aquest cap de setmana debutarà amb l'AE Ripollès. 

El Pàdel Taradell podria certificar l'ascens a Tercera aquest dissabte

twitter