Només un 1% dels veïns participa en el primer procés participatiu de Taradell

Amb 56 vots, el nou passatge de Taradell es dirà Pati de les Monges.

Dijous, 29/07/2021

Finalment, el nou vial que uneix el passeig Domènec Sert i el carrer de la Vila es dirà passatge del Pati de les Monges. Així ho han decidit els veïns que aquest mes han participat en la consulta ciutadans organitzada per l'Ajuntament de Taradell.

Passatge Monges

Aquesta opció ha rebut el suport de 56 persones, que representen el 82% dels vots. Els altres dos noms que es proposaven (tots vinculats a l'escola que hi havia en aquest punt) han rebut molts menys vots en aquest primer procés de participació que s'ha fet a Taradell: passatge de les Germanes Dominiques ha rebut 9 vots i passatge del Pare Coll, 3.

Baixa participació

Així, doncs, la participació ha estat de 68 persones. Una xifra molt baixa que equival aproximadament a l'1% dels empadronats. L'Ajuntament ho atribueix "a la transcendència relativa de la consulta, la complexitat del sistema de votació electrònica o, també, el fet que s'hagi plantejat a ple estiu". Per això, es compromet que, a partir del següent procés que es proposi, "la participació augmenti i tingui una entitat considerable".