El Liceo fa 15 gols al Taradell

Els gallecs, molt efectius, no van donar opció als homes de Ferran Moreno.

Diumenge, 04/10/2020

El CP Taradell no va poder donar la sopresa davant un Liceo molt efectiu que va acabar guanyant per 15 a 1. Només Marc Soler va poder marcar pel conjunt taradellenc a les acaballes de la primera part.

El Taradell només va estar dins del partit durant els primers 10 minuts. A partir d'aquí, amb l'arribada del primer gol dels gallecs, el Taradell no va poder fer res per evitar la golejada local, que, amb menys de dos minuts, ja havia fet tres gols dels vuit que acabaria fent a la primera part. A la segona, i amb el 8 a 1, el Liceo va continuar mantenint el ritme golejador fins al 15 a 1 definitiu. Pel Taradell cal destacar el debut de Miki Gorchs a la Lliga 2020/21 jugant els primers minuts de la temporada.