El CP Voltregà s'emporta el derbi de Taradell per golejada

El CP Taradell va caure per 0 a 6 en el derbi osonenc de l'OK Lliga.

Dimecres, 18/12/2019

Ni Vic ni Voltregà (i ni Manlleu -la temporada passada-). El Taradell no li proven els derbis osonencs. Dimarts al vespre, en el darrer partit de la primera volta, va perdre per 0 a 6 contra el Voltregà. Una contundent golejada, la més àmplia de la temporada, contra un Voltregà que amb la victòria a Taradell agafa aire.

Després d'uns primers minuts amb ocasions pels dos equips, el Voltregà va posar la directa i amb ella van arribar els gols. Arnau Canal va obrir el marcador en el minut 7 i, dos minuts després, era Aleix Molas qui feia el segon i deixava el Taradell molt tocat. Sense reacció local va arribar el tercer, en una gran finalització de Ballart que va aixecar la bola davant Albert Dalmau i, per arrodonir la gran primera part del Voltregà, Mia Ordeig, amb un llançament exterior feia el quart.

El Taradell va buscar la reacció a la segona part i, quan més perill aportava a la porteria de Blai Roca, un penal de Marc Soler (que a més va veure la primera targeta blava) va propiciar el cinquè gol de Pol Gallifa en el minut 29. Amb el partit sentenciat i després de molts minuts amb poques ocasions, Èric Vargas enviava primer la bola al pal i després marcava el que acabaria sent el 0 a 6 definitiu. Els dos equips van disposar d'una falta directa per moure el marcador. Gallifa i Dani Rodríguez respectivament van errar els llançaments.

Amb la derrota el Taradell tanca la primera volta tercer per la cua amb 10 punts però amb una diferència més amplia cap al desè classificat, que precisament és el Voltregà que té 13 punts, i que és l'equip que se salvaria de jugar el play off de descens.