El CP Taradell torna a guanyar

Supera el Sant Just per 2 a 3 amb gols de Gallifa i Benito (2).

Diumenge, 20/11/2022

Després de l'ensopegada del passat cap de setmana, divendres al vespre el CP Taradell va guanyar el quart partit de la temporada després de cinc jornades. El rival va ser el Sant Just a qui va superar per 2 a 3.

Els taradellencs van ser superiors i van resoldre el partit a la primera part. Víctor Crespo va disposar de la primera acció clara, però va desaprofitar una falta directa. Qui sí que marcaria des de bola aturada seria Pol Gallifa, al quart d'hora de joc, amb un gol que posava per davant en el marcador al Taradell. Els de Jefa Rovira van disposar de diverses accions per fer el segon, però no va ser fins a les acaballes de la primera part quan Benito, per partida doble, va fer dos gols que posaven el 0 a 3 en el marcador.

A la represa el Sant Just va fer un pas endavant per intentar retallar la diferència i posar-se dins del partit. L'1 a 3 va arribar en el minut 38 i poc més tard, els locals disposaven d'un penal que els podria haver posat dins del partit. Xevi Puigbí va aturar la pena màxima i va donar vida a un Taradell que, molt ben col·locat en defensa, va aturar els atacs dels locals llançats en atac. El 2 a 3, de falta directa, va arribar a 9 segons pel final.

Amb aquesta victòria, el Taradell es manté a la part alta amb 12 punts. El cap de setmana que ve rebrà el Mataró, líder de l'Ok Plata Nord i únic equip que ha guanyat els cinc partits disputats fins al moment.