EL CP Taradell supera el Vic per golejada

Amb la victòria per 5 a 1 puja fins a l'onzena posició.

Dilluns, 19/04/2021

El CP Taradell, com ja va fer a la primera volta, va tornar a marcar cinc gols al Vic (5 a 1). Una victòria taradellenca que els fa pujar fins a l'onzena posició en la qual no evitaria el play out però sí el descens directe.

Els dos equips necessitaven els punts, però el Taradell va ser l'únic que s'ho va creure. I des del principi va anar per feina i amb quatre minuts ja havia fet dos gols. El primer, de Tino Molera en rematar una jugada de contraatac i el segon, de Dani Rodríguez amb un xut potent des de fora l'àrea que va sorprendre Burgaya. El Taradell hauria pogut arribar al descans amb una golejada més gran, però el pal ho va impedir en el minut 7 i 8, en dues accions de Dani Rodríguez i de Víctor Crespo. Després de deu minuts molt intensos, el Taradell va abaixar el ritme i el Vic ho va aprofitar per acostar-se tímidament a la porteria d'Albert Dalmau. En el minut 22, però, Tirso Gómez marcava el 2 a 1 que semblava que posava el Vic dins del partit, encara que només va ser un miratge.

Abans del descans Dani Rodríguez va veure com Ernest Burgaya li aturava una falta directa, però just començar la segona part el golejador taradellenc feia el tercer en acabar un ràpid contraatac enviant la bola a l'esquadra i ensorrava un Vic que amb aquest gol va desaparèixer anímicament del partit. No va ser fins en els últims 10 minuts quan el conjunt blanc-i-blau va rematar la feina. Víctor Crespo, que havia encadenat diversos pals al llarg del partit, feia de penal el 4 a 1 i el mateix jugador, tres minuts més tard i de contraatac, sentenciava amb el 5 a 1 després de robar una bola al mig del camp i de plantar-se tot sol davant el porter vigatà, que res va poder fer per evitar el cinquè gol taradellenc que va fer embogir el públic local, que després de mesos tornava al pavelló d'El Pujoló per poder veure un partit d'OK Lliga.

CP Taradell - Patí Vic (Kilian Katedra)

Entremig dels dos últims gols, el porter taradellenc Albert Dalmau va aturar una falta directa a Met Molas. El Taradell encara hauria pogut marcar un altre gol, però Dani Rodríguez no va estar encertat en el llançament d'una nova falta directa quan quedaven només dos minuts per al final. El 5 a 1, però, no es va moure i al final del partit els taradellencs van embogir per celebrar tres punts molt importants davant un Vic que virtualment va perdre la categoria a Taradell.