El CP Taradell supera el Vic a la Lliga Catalana i s'enfrontarà al Barça

Els taradellencs van superar el conjunt vigatà a la tanda de faltes directes després d'empatar a 3.

Dilluns, 31/08/2020

El CP Taradell jugarà aquest dilluns contra el FC Barcelona (21.30h) els quarts de final de la Lliga Catalana. Els de Ferran Moreno es van desfer del Vic en l'eliminatòria de quarts a les faltes directes després que els dos partits acabessin amb empat a 3.

Diumenge a la tarda, al pavelló d'El Pujoló, els vigatans es van avançar amb un gol del taradellenc Uri Ramírez al minut 7. Marçal Casadevall va posar l'empat 1 al minut 16, resultat amb el qual s'arribava al descans, tot i que els taradellencs van jugar dos minuts amb inferioritat numèrica per una blava al capità taradellenc. A la represa el Taradell va dominar i Víctor Crespo va avançar als locals des del punt de penal. Novament Uri Ramírez va marcar pel Vic posant el 2 a 2, però ràpidament Marc Soler va tornar a posar el Taradell per davant fent el 3 a 2. Semblava que aquest seria el resultat definitiu, però en el darrer minut, el Vic aconseguia l'empat a 3 que portava l'eliminatòria a la pròrroga, ja que en el partit del dia anterior també s'havia acabat amb empat a 3.

La pròrroga va ser tranquil·la i amb poques ocasions. La més clara, una de Dani Rodríguez amb una gran aturada del poter vigatà. Amb el 3 a 3 al final dels 5 minuts de pròrroga, el partit es va decidir a les faltes directes amb molt encert pels dos equips. Pel Taradell van marcar Víctor Crespo, Dani Rodríguez, Tino Molera i Marçal Casadevall. Dani Rodríguez va fallar la sisena, però a la setena, Víctor Crespo va marcar i a la rèplica vigatana, arribava una gran aturada d'Albert Dalmau que donava la victòria i l'eliminatòria pels taradellencs.

El partit d'aquest dilluns davant el Barça es disputarà a Vic a porta tancada i el podreu seguir en directe per Ràdio Taradell.