El CP Taradell supera el Mataró i és colíder

Dimarts, 29/11/2022

El CP Taradell es va imposar dissabte a la tarda al Mataró per 4 a 3, un equip que havia guanyat tots els partits disputats fins al moment i arribava al Pujoló com a líder. Els de Jefa Rovira van fer un partit molt seriós i amb un arbitratge molt dubtós van saber patir per sumar tres punts i posar-se colíder amb 15 punts, els mateixos que té el Mataró.

El conjunt visitant es va avançar al quart d'hora de joc. El Taradell va poder capgirar el marcador, però els col·legiats van anul·lar un gol local en el minut 20 al·legant que la bola no havia entrat. Just abans del descans, però, amb un potent xut exterior, Víctor Crespo va posar l'empat.

El Mataró va començar marcant just a l'inici de la segona part, però el Taradell va ser l'equip que va dominar encara que els gols van arribar a la recta final. Pol Gallifa va marcar de falta directa mentre que Sergi Pla, de jugada, feia el 4 a 2. Un penal molt dubtós va permetre posar el Mataró a dins del partit a manca de tres minuts per al final i una immerescuda blava a Sergi Pla donava l'oportunitat als visitants d'empatar.

El gol no va arribar i el Taradell va defensar en la darrera jugada el 4 a 3 definitiu per sumar tres punts que el situen al capdavant de la taula.