El CP Taradell supera el Barça Atlètic a domicili

Va aconseguir la primera victòria de la temporada a domicili.

Dilluns, 20/11/2023

El Club Patí Taradell va mostrar la seva millor versió per derrotar el Barça Atlètic a la seva pista, aquest diumenge al migdia. Els taradellencs van guanyar per 2 a 4.

El Barça es va avançar al quart d'hora, després d'uns primers minuts molt intensos amb arribades a cada porteria. Va ser un partit amb cinc gols però també molts pals. Els dos primers, del Barça poc abans de marcar el primer gol. El Taradell va disposar d'una falta directa que Sergi Pla no va aprofitar i, just després va fer dos pals consecutius, un de Benito i un altre de Pla. El Taradell va trobar la recompensa just abans del descans, amb una finalització d'Albert Benito.

Tino Molera, només començar la segona part i amb un potent llançament exterior i amb poc angle, va fer l'1 a 2. El Barça Atlètic va empatar a través d'un contraatac, però Sergi Pla va posar per davant el Taradell finalitzant una jugada atacant. Amb el 2 a 3 es va arribar a la recta final del partit.

Xevi Puigbí va firmar una nova gran actuació evitant el gol de l'empat blaugrana. I en el darrer minut i amb els locals jugant amb cinc jugadors a la pista buscant a la desesperada l'empat, Benito va sentenciar amb el 2 a 4 definitiu.

A la classificació és tercer amb 11 punts.