El CP Taradell s'estrena dissabte a l'OK Lliga i Ràdio Taradell en farà les retransmissions

Aleix Castells i Roger Isern seran els encarregats de locutar tots els partits del CP Taradell de la temporada 2019-20.

Dissabte 21/09/2019

Arriba l'hora de la veritat pel CP Taradell. Després de confirmar l'ascens l'1 de juny contra el Liceu B a La Corunya, aquest dissabte arribarà l'estrena oficial a la màxima competició d'hoquei. El rival serà el Caldes Recam Làser en un partit que començarà a 2/4 de 7 de la tarda al pavelló d'El Pujoló de Taradell. 

El club blanc-i-blau el dirigirà Ferran Moreno, que ja es va fer càrrec de l'equip a la recta final de la temporada passada. Per fer front a l'OK Lliga ha mantingut el mateix bloc del curs passat amb una única incorporació: David Martínez. La resta de jugadors són Albert Benito, Miquel Gorchs, Marçal Casadevall, Dani Rodríguez, Marc Soler, Xavier Soler, Edu Genís, Jacint Molera i Albert Benito. Deu jugadors que intenteran, el més aviat possible, sumar els punts necessàris per mantenir la categoria. 

CP Taradell 2019/20CP Taradell 2019/20

 

Tots els partits, en directe per Ràdio Taradell

Com ja va fer en l'epata de Preferent de la UD Taradell i en algun partit puntual del CP Taradell en la seva primera etapa a Primera Divisió, Ràdio Taradell farà les retransmissions de tots els partits de CP Taradell a l'OK Lliga. Aniran a càrrec d'Aleix Castells, col·laborador del programa Mitja part, i de Roger Isern, que aportaran l'actualitat del primer equip taradellenc tant a casa com en els desplaçaments. 

Recuperació del playoff

Una categoria que arriba amb una gran novetat que donarà més emoció a la competició. Es tracta de la recuperació del play-off, que no es feia servir des de la temporada 2008-09 en la masculina. Després de la fase regular, que acabarà el 4 d'abril, els 10 primers equips de l'OK Lliga masculina disputaran un play-off pel títol en quatre rondes. Del 7è al 10è classificats jugaran una primera ronda al millor de tres partits en què els guanyadors es classificaran per als quarts de final i els perdedors jugaran per entrar a la WS Europe Cup al millor de cinc. El quarts de final es jugaran al millor de tres partits, mentre que les semifinals i la final seran al millor de cinc.

Pel que fa al play-out de descens, el jugaran els quatre últims classificats de la fase regular (11è al 14è), en què els perdedors de la primera ronda baixaran i els guanyadors es salvaran, però hauran de jugar una promoció a cinc partits contra els segons classificats de cada un dels dos grups de l'OK Lliga Plata en la que podrien perdre la categoria en cas de derrota.