El CP Taradell planta cara però no pot amb el Barça

Els blaugranes van guanyar per 0 a 5 amb tres gols en el tram final del partit.

Dilluns, 07/10/2019

El CP Taradell no va poder donar la sorpresa i, dissabte a la tarda, va caure contra el Barça amb un pavelló ple a vessar per 0 a 5. Els de Ferran Moreno van estar dins del partit fins als últims deu minuts, però després de fallar un penal que hagués pogut significar l'1 a 2, el Barça va enfonsar un Taradell, fins llavors, molt ben tancat a darrere, davant un Barça que va saber esperar la seva oportunitat per marcar davant un gran Albert Dalmau, el millor del partit.

Els blaugranes van necessitar molta paciència per obrir la llauna i el primer gol va arribar des del punt de penal en el minut 14. Quatre minuts més tard, i després d'un contraatac, Rodrígues posava per segona vegada la bola al fons de la xarxa davant un Taradell que, tot i no donar molta feina a Egurrola, va disposar d'un parell d'accions per marcar. El Barça va estar a punt de marcar el tercer quan Marc Soler va veure la blava, però la falta directa la va poder aturar Dalmau. A la segona part la intensitat del joc va baixar, però les oportunitats per un i altre equip no hi van faltar. Egurrola va aturar el penal llançat per Dani Rodríguez que hagués pogut posar el Taradell dins del partit però a partir d'aquest moment el Barça va ser molt superior a un Taradell que en els darrers minuts va encaixar tres gols que col·locaven el 0 a 5 en el marcador. Un resultat molt ampli, tot i que els taradellencs van plantar cara al Barça.