El CP Taradell necessita guanyar al Vilafranca

Depèn d'ell mateix per aconseguir la segona plaça que li donaria dret a fer el play off. 

Dissabte, 07/05/2022

El CP Taradell no té opcions de ser primer i aconseguir l'ascens directe. La Federació Espanyol ha estudiat el cas i ha emès un comunicat que ha fet arribar en els clubs en els quals es resolt que en cas d'empat amb el Sant Cugat, seria el conjunt del Vallès l'equip que pujaria pels gols avarage a favor. El Taradell podia pujar si el què es comptava fos la diferència de gols entre ells.

Tot i això, el partit d'aquest dissabte contra el Vilafranca és molt important. Els taradellencs són segons amb 44 punts, tres menys que el líder, el Sant Cugat. El Shum també té 44 punts, però és tercer mentre que el Vilafranca, és quart. Sant Cugat i Shum també s'enfronten entre ells.

Els taradellencs necessiten els tres punts davant un equip que la setmana passada va caure golejat a la pista de l'Alpicat, mentre que els de Jefa Rovira arriben al partit després d'empatar amb el líder.

Una victòria taradellenca permetria al conjunt blanc-i-blau aconseguir classificar-se per fer la promoció d'ascens a l'OK Lliga en la qual s'enfrontaran els dos segons classificats de cada grup. A l'OK Plata Nord, aquesta plaça se la juguen el Vendrell i el Mataró.

CP TaradellJPG

twitter