El CP Taradell guanya i es jugarà l'ascens en els dos darrers partits

Van superar al Barça per 2 a 5.

Dilluns, 25/04/2022

Victòria del CP Taradell contra el Barça per 2 a 5. Els taradellencs continuen depenent d'ells mateixos per aconseguir l'ascens a l'OK Lliga. Sant Cugat i Vilafranca (primer i segon) també van guanyar, però els taradellencs rebran precisament aquests dos equips en els dos últims partits de la temporada. La primera final, dissabte vinent contra el líder.

Contra el conjunt blaugrana el Taradell va ser molt superior. Dani Rodríguez va avançar l'equip en el minut 7, però el Taradell no va encarrilar el partit fins a l'inici de la segona part. Dos gols consecutius de Benito i Sergi Pla deixaven el 0 a 3 mentre que Pol Gallifa, va marcar de penal, el 0 a 4. El Barça va intentar reaccionar, però es va trobar un Taradell molt ben tancat al darrere. Tot i això va poder marcar en el minut 45 encara que la victòria pel Taradell en cap moment va perillar. En el darrer minut van arribar dos gols més, un per a cada equip, que deixaven el 2 a 5 definitiu.