El CP Taradell es juga ser al play out contra el Voltregà

La jornada, en horari unificat, es disputarà dissabte a les 8 del vespre. 

Dissabte, 22/05/2021

Queden dues jornades per finalitzar l'OK Lliga i el Taradell necessita puntuar de tres en tres per entrar al play out i evitar el descens directe. El primer partit el jugarà a Sant Hipòlit de Voltregà, un equip que lluita per entrar en zona europea. Tota la jornada es disputarà en horari unificat, dissabte a les 8 del vespre. 

Aquest serà un partit especial per Dani Rodríguez que tornarà a Sant Hipòlit, la pista on va començar a patinar i encara hi continua molt vinculat. La temporada passada, el partit que el Taradell havia de jugar contra el Voltregà finalment no es va disputar ja que era l'última jornada de la competició i aquesta es va suspendre.

A la classificació, el Taradell és 13è amb 27 punts i ara mateix perdria la categoria ja que baixen directe quatre equips: Mataró i Vic ja han perdut la categoria de forma matemàtica. El Lloret, que és catorzè amb 24 encara té opcions; per davant del Taradell hi ha el Vendrell dotzè amb 28 i l'Igualada onzè amb 33 punts. En el darrer partit, el Taradell rebrà a casa el Palafrugell. 

El partit el podreu seguir en directe per Ràdio Taradell. 

Derbi CP Taradell Voltregà 2019 (14)
twitter