El CP Taradell encaixa una nova golejada contra el Caldes

Els de Ferran Moreno van caure per 7 a 1 en un gran primera part dels locals.

Diumenge, 22/12/2019

Segona golejada consecutiva que encaixa el Taradell. Després de perdre contra el Voltregà dimarts al vespre, aquest dissabte el Taradell va caure per 7 a 1 a la pista del Caldes. Els taradellencs es van veure superats en una gran primera part dels del vallès, que amb 25 minuts ja guanyaven per 6 a 1.

Un gol al minut 4 de partit va desencadenar la golejada del Caldes que en el minut 5 marcava el segon gol. El Taradell va intentar reaccionar. Ferran Moreno va demanar un temps mort, però després d'aquest va arribar el tercer. Dos minuts més tard arribava el quart, un gol polèmic en el qual els taradellencs van demanar falta prèvia. Semblava que el Taradell es posava dins del partit amb un gol d'Edu Genís en el minut 20 però una blava a Martínez que va acabar amb el gol de falta directa de Rovira pel Caldes deixava novament el partit molt difícil i més encara quan a falta de 22 segons per arribar al descans, els locals feien el 6 a 1.

La segona part va ser més tranquil·la per un Caldes que jugava amb el marcador a favor. Els taradellencs ho intentaven, però més amb el cor que no amb el cap. Dani Rodríguez desaprofitava un penal en el minut 35 i ja a les acaballes del partit el Caldes tancava la golejada amb el 7 a 1. Abans del final del partit els dos equips van disposar d'una falta directa i un penal respectivament però l'electrònic no es va moure.

El CP Taradell comença la segona volta de l'OK Lliga amb una contundent derrota a la pista del Caldes, però a la taula es manté en dotzè lloc amb 10 punts. El proper partit dels taradellencs serà el diumenge 5 de gener, al pavelló d'El Pujoló, contra el Reus a 2/4 d'1 del migdia.