El CP Taradell empata i es queda sense el primer lloc

Dilluns, 07/03/2022

El CP Taradell no va aprofitar l'ensopegada del Vilafranca per posar-se líder, ja que va empatar a 3 amb el Sant Just. Els taradellencs, que guanyaven per 0 a 3, van veure com els locals empataven en el darrer minut.

Taradell va dominar la primera part i de seguida es va posar per davant amb un gol de Víctor Crespo des del punt de penal. Albert Benito i Dani Rodríguez marcaven dos gols més i deixaven el partit amb un 0 a 3 al minut 15 de partit. A partir d'aquí el Sant Just va reaccionar i, a pocs segons per arribar a l'equador del partit, va fer l'1 a 3. A la segona part, tot i que el Taradell no va patir, el Sant Just va ser l'equip que buscava més el gol. El Taradell, però, va ser qui va disposar de les accions més clares, com un penal i una falta directa. El Taradell va perdonar i ho va acabar pagant molt car. A quatre minuts pel final, el Sant Just va fer el 2 a 3 de penal  i en el darrer minut, va arribar el 3 a 3. El Sant Just encara va disposar d'una darrera acció en la qual hauria pogut emportar-se'n el partit, però va fallar una falta directa.

Al final, els taradellencs van sumar un punt que els deixa quarts a la classificació de l'OK Plata. I és que Sant Cugat, Lleida i Shum no van fallar, i ara són els tres equips que encapçalen el grup, amb un punt d'avantatge sobre els taradellencs i el Vilafranca, que en tenen 30.