El CP Taradell debutarà contra el Barça el 23 d'octubre

Els taradellencs jugaran a l'OK Plata Nord, en un grup on no hi haurà ni el Vic ni el Manlleu. 

Dilluns, 01/08/2022

Fa unes setmanes es va donar a conèixer el calendari de competició de la temporada 2022-2023 de l'OK Plata, que com l'any passat es dividirà en dos grups, el nord i el sud. Enguany però els equips osonencs no jugaran en el mateix grup. El Taradell ho farà en el Nord mentre que Vic i Manlleu ho faran en el Sud. 

A l'Ok Lliga Plata Nord tindrà com a rivals el Mataró, Congrés, Vendrell, Cerdanyola, Compañía de María, Oviedo Roller, Lloret, Dominicos, Sant Just, Olot i Barça B. Precisament contra el filial blaugrana serà amb qui els de Jefa Rovira debutaran el 23 d'octubre. La lliga es tancarà el 6 de maig i els taradellencs rebran la visita de l'Olot.

El primer equip del conjunt taradellenc iniciarà els entrenaments a principi de setembre. Jefa Rovira continuarà al capdavant d'un equip que tindrà com a novetats els fitxages del porter Xevi Puigví i del jugador Marc Palazón. La resta de la plantilla són Albert Dalmau, Tino Molera, Albert Benito, Víctor Crespo, Xevi Crespo, Pol Gallifa i Sergi Pla. S'espera que el desè jugador sigui de la base del club.

CP TaradellJPG