El CP Taradell comença la Lliga amb victòria

Es va imposar al CH Lloret per 3 a 2 amb gols de Dani Rodríguez, Marçal Casadevall i Víctor Crespo.

Dissabte, 26/09/2020

El CP Taradell va encetar aquest dissabte la segona temporada a l'OK Lliga i ho va fer aconseguint una victòria davant el CH Lloret. El conjunt blanc-i-blau va començar perdent després d'encaixar un gol al minut 10. Abans, Dalmau va ser el protagonista d'una triple aturada en un atac dels visitants. El Taradell no va reaccionar fins als minuts finals de la primera part i va ser al minut 22 quan Dani Rodríguez, després d'una falta exterior, posava l'1 a 1 al marcador. Només un minut més tard, el capità Marçal Casadevall posava el Taradell per davant amb un llançament exterior. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

Durant molts minuts de la segona part no hi va haver pràcticament ocasions de gols. El partit es va escalfar en els darrers deu minuts quan els dos equips van començar a disposar d'accions. Dalmau, a la porteria blanc-i-blava, ho parava tot i, a l'altra porteria, Dani Rodríguez no aprofitava una falta directa per fer el tercer. Tampoc va aconseguir marcar de falta directa el Lloret i, en canvi, Crespo, de jugada personal, donava aire al Taradell fent el tercer. Crespo, única novetat a l'equip d'enguany, va tenir un gran debut sent un dels jugadors en atac més actius del Taradell. Amb el 3 a 1 el partit va continuar calent i més quan Benito va veure una targeta blava per entrar abans a la pista, una de les noves normes d'enguany. El Lloret va aprofitar el penal per marcar i posar el 3 a 2 quan quedaven només quatre minuts pel final. Quatre minuts que es van fer eterns, però el Taradell va saber mantenir la diferència en el marcador per sumar els tres primers punts de la temporada contra un rival directe.