El ciclista atropellat mortalment a Muntanyola era un guàrdia municipal jubilat de Taradell

Un camió va xocar contra el veí de Mont-rodon.

Dimecres, 27/07/2022

El ciclista que va morir atropellat aquest dilluns a la carretera de Collsuspina a Muntanyola era un veí del barri de Mont-rodon. Es tracta d'Eduard Donaire Medina, de 64 anys, que havia estat guàrdia municipal. Segons destaca l'Ajuntament en una nota, va ser dels primers agents que es va incorporar a la Guàrdia Municipal de Taradell, després de passar les pertinents proves d'oposició el novembre de 1986. Abans havia treballat a l'empresa mecànica de Can Benguerel.

Accident Muntanyola

L'accident va passar al punt quilomètric 44,7 de la carretera N-141c cap a dos quarts de 10 del matí quan un camió va xocar contra el ciclista quan intentava avançar-lo. El ciclista tenia dos camions al darrere. El primer va poder esquivar-lo, però el segon no va tenir temps, i el fort impacte va provocar-li ferides mortals. El cos va quedar molt malmès i va costar identificar la víctima, ja que tampoc portava cap document identificatiu.

Fins al lloc de l'accident, es van desplaçar quatre patrulles dels Mossos, els Bombers i tres ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Des de principis d'any, 93 persones han mort en accidents de trànsit a Catalunya.