Carme Delgado: ''Ha sigut dolorós suspendre la Rupit-Taradell''

La presidenta del CET explica a Ràdio Taradell que "sanitàriament les coses no van bé i no podem exposar als participants".

Dissabte, 10/10/2020

La 41a edició de la Rupit-Taradell es farà esperar. Aquest any, el Centre Excursionista de Taradell ha decidit suspendre la tradicional caminada que es fa el tercer diumenge de novembre. La junta del CET ho va decidir en la reunió de dilluns passat. "El cor ens deia que sí, però no ens la podem jugar", va explicar la presidenta de l'entitat, Carme Delgado, en una entrevista al programa Taradell al dia dijous passat.

Rupit-Taradell-2018-19.jpg

 

Delgado admet que la decisió ha estat "dolorosa, perquè s'ha fet molt a contracor", però assegura que "sanitàriament les coses no van bé i no podem exposar als participants, malgrat que tècnicament seria factible". Als membres del CET, però, els feia patir que hi pogués haver un brot si es tirava endavant.

Delgado espera que l'any que ve la Rupit-Taradell es pugui recuperar i igualment va recomanar que qui ho vulgui la faci individulament, ja que el camí està marcat.

El CET també ha suspès les sortides que organitzava cada mes. Per festa major sí que va mantenir la caminada, però només hi havia 85 participants i no hi va haver aglomeracions.

 

Recupera l'entrevista a Carme Delgado a partir del minut 35:

twitter