El barri de Mont-rodon celebra la seva festa major

Dimarts, 12/06/2018

Del 14 al 17 de juny el barri de Mont-rodon estarà de festa major. Els actes començaran amb el pregó, aquest dijous a les 9 del vespre, a càrrec d'El Xocolater de Taradell. Durant l'acte hi haurà música i rom cremat i xocolata. El gruix central de la festa serà el cap de setmana. Divendres, a les 9 del vespre i a la pista, es farà una màster class de zumba amb l'Aline. Tot seguit hi haurà una botifarrada popular i la sisena edició del mont-rockdon amb el concert de La Rateta ja no escombrava l'escaleta i del grup de versions Tòxics Band. En cas de pluja la zumba, la botifarrada i el Mont-rockdon es faran a la carpa d'El Gurri Xic.

La primera activitat de dissabte, a les 10 del matí, serà una trobada de bicicletes clàssiques i un petit recorregut circular per Mont-rodon-Malla-Mont-rodon. A 2/4 de 11 i fins a la 1 es farà una matinal d'escacs amb Josep Crusats, del Club Escacs Tona-La Crema. Es faran partides simultànies i un curset d'iniciació. L'activitat, que es farà al pla d'El Gurri Xic, està adreçada a totes les edats. De les 11 del matí a la 1 del migdia hi haurà portes obertes a El Gurri Xic. Es podrà visitar al Bosc de les fades i els follets i a l'aula d'entorn rural i fer passejades amb poni. A les 12 del migdia, hi haurà un maridatge de cerveses i embotits, a càrrec de David Bofill, sommelier d'El Celler d'Osona. A les 5 de la tarda, es farà una missa al Pla de les Albes i, tot seguit, xocolatada i una contada de contes amb Tunqueque, una mostra de malabars i taller de malabars. A les 9, a la pista, es farà un sopar amb ball amb l'orquestra Route 66 i el bingo. L'activitat acabarà amb música de discoteca. En cas de pluja es farà a al Centre Cultural Costa i Font.

Pel que fa els actes de diumenge, a 2/4 d'11 del matí hi haurà Biciaigua, un circuit amb amb bicicleta sota l'aigua pels carrers del barri, organitza l'Ampa Escola El Gurri. A les 12 del matí, a la pista, es farà el Holi Festival, la boja i divertida explosió de pols de colors per a totes les edats i festa de l'escuma amb Spexen i, a 2/4 de 2 del migdia, hi haurà un aperitiu popular.