Educació demana que es reforcin les mesures de prevenció en les jornades de portes obertes

També es posen límits a les activitats extraescolars.

Dimarts, 10/03/2020

L'Ajuntament de Taradell fa una crida perquè, aquests dies, se segueixin al peu de la lletra els avisos i recomanacions del Departament d'Educació arran del brot de coronavirus. Malgrat que al poble no s'ha detectat cap cas, l'equip de govern recorda la importància de la prevenció i d'informar-se per canals oficials i no difondre informacions sense haver-les verificat.

Un dels consells d'Educació afecta directament les jornades de portes obertes que s'estan fent aquestes setmanes als centres educatius. Es manté el calendari previst, però es recomana als centres que es reforcin les mesures de prevenció, com ara evitar aglomeracions de persones en espais reduïts i situar les indicacions de prevenció de contagi ben visibles als centres.

160605_pinediques_sensat-2.jpg

 

Pel que fa a l'activitat diària de les escoles, el govern demana que se suspenguin activitats extraesolars que organitzin els centres públics i que es facin fora de l'escola i impliquin personal i alumnes de diversos centres simultàniament. Les sortides lectives que impliquin un sol centre sí que es poden mantenir. En canvi, no es pot participar ni a fires, ni trobades, ni cantades, ni altres certàmens. En aquest sentit, Educació demana als centres que no vagin al Saló de l'Ensenyament que es farà del 18 al 22 de març a Barcelona.

Educació també recorda que davant de possibles casos de Covid-19, els centres han de posar-se en contacte amb el 061, també amb les direccions dels Serveis Territorials o del Consorci d'Educació de Barcelona.

Comunicat complet al web de l'Ajuntament.