Dues gimnastes taradellenques guanyen la medalla de bronze al Campionat Mundial de dansa

Es tracta d'Alba Freixas i Edurne Alonso. 

Dijous, 06/07/2023

El 30 de juny es va inaugurar a Braga (Portugal) la final de la Dance World Cup, la competició de dansa infantil i juvenil més gran del món. Un esdeveniment que s'allargarà fins dissabte 8 de juliol en el qual hi participen 7.500 ballarins/es de 54 països d'arreu del món dels cinc continents. Entre elles les taradellenques Alba Freixas i Edurne Alonso que formen part del grup Minichildren de l'escola Tempoballet de Vic. 

Les taradellenques van pujar al tercer esglaó del podi en una competició de grup en dansa clàssica en la categoria Children Small Group Classical Ballet i amb la coreografia Chamber de la professora de dansa clàssica Ester Masramon. 

Tempoballet

Al pas a la final europea es va aconseguir el mes d'abril passat en una competició disputada a Burgos. Des de l'escola vigatana expliquen que les alumnes "estan gaudint d'un moment únic i irrepetible" i afegeixen que "estem molt satisfetes dels resultats, de l'experiència i de totes les emocions compartides, fruit tot plegat de la feina ben feta per part dels professors, de les hores d'assaig, però sobretot de la força d'aquest grup, que és insuperable, gràcies a la cohesió, la gestió de la competició i l'estima entre totes les participants".