Dilluns, Ràdio Taradell farà un programa especial des de la Residència Vilademany

Serà una edició especial del programa T'escoltem, que Ràdio Taradell va emetre durant els mesos de confinament.

Dilluns, 24/08/2020
Escoltem residència festa major

 

Coincidint amb la festa major, Ràdio Taradell farà dilluns un programa especial des de la Residència Vilademany. En concret, serà des de la plaça que hi ha just davant, a la plaça dels Homenatges a la Vellesa. L'espai s'emmaracarà dins dels especials T'escoltem, que Ràdio Taradell va emetre els dissabtes a la tarda durant els mesos del confinament per actualitzar la situació del coronavirus a Taradell.

A partir de les 4 de la tarda, per la unitat mòbil de Ràdio Taradell hi passaran molts protagonistes, entre els quals les treballadores del centre, que els últims mesos han treballat incansablement per afrontar el coronavirus; els responsables de la Fundació Vilademany, Lluís Verdaguer i Eva Casassas; l'alcaldessa i presidenta del patronat de la fundació, Mercè Cabanas, o la regidora de Benestar Social, Lídia Alonso. 

El programa pretén acompanyar els residents en aquests dies de festa major i, a la vegada, explicar a tothom la situació que ha viscut el centre durant els mesos més forts del coronavirus.

 

twitter