Dijous arriba el darrer 'Instinews' de la temporada

S'emetrà a les 4 de la tarda i també es podrà escoltar a la carta.

Dijous, 03/06/2021

Els alumnes de segon d'ESO B de l'Institut de Taradell seran els protagonistes del darrer Instinews de la temporda, un magazín que es va estrenar l'any 2016 i que enguany ha comptat amb quatre programes i un centenar d'alumnes. Aquest programa té la peculiaritat que es fa tot amb anglès. A més, els mateixos alumnes són els encarregats de gravar des de les falques, els anuncis i de fer de tècnics.

L'objectiu d'Instinews és fer un taller de ràdio com una eina pedagògica enfocada a millorar l'expressió oral dels escolars i alhora millorar l'idioma d'una manera més atractiva per a ells. Des de l'inici de curs, els alumnes han après el funcionament intern d'una ràdio i també a estructurar els continguts del guió d'un magazín d'uns seixanta minuts de durada. La gravació del programa es va fer aquest dilluns als estudis de Ràdio Taradell.

En les seccions d'aquest Instinews els alumnes parlen de temes molt variats: esports, de cinema, de còmics, de sèries, de música dels anys 70 i 80, entre molts d'altres. 

Instinews maig 2021

Instinews maig 2021

 

 

twitter