Detenen un veí de Taradell després d'agredir un guàrdia municipal

  • L'arrestat, que participava en una botellada, no es va voler identificar i va agafar pel coll un agent
  • Un segon guàrdia va quedar ferit quan reduïen el detingut
Dilluns, 09/08/2021

Dos guàrdies municipals de Taradell estan de baixa després de les lesions que van patir divendres a la nit per part d'un jove de 28 anys que participava en una botellada i no es va voler identificar. Finalment, el van poder detenir, però no va ser fàcil.

Segons ha avançat la periodista Anna Punsí a Twitter, un veí del poble va acabar detingut divendres després d'agafar pel coll amb el braç un guàrdia municipal i deixar-lo mig inconscient. Un altre agent va ruixar amb esprai el jove perquè deixés anar el seu company i també va acabar lesionat mentre el reduïa amb el suport d'un altre agent de Seva que es va desplaçar a la zona de la batussa. L'actuació va ser a l'Espai 1 d'Octubre.

En concret, el detingut participava en una botellada amb una vintena de persones més i va ser l'únic que no es va voler identificar. Va fugir corrent fins que va acabar girant-se i posant el braç al coll a un dels agents. Els dos guàrdies de Taradell van demanar ajut urgent per emissora, que està connectada a través de la xarxa Rescat, i van anar-hi de seguida un agent de Seva i els guàrdies de Viladrau. Després van arribar els Mossos i l'arrestat va acabar a comissaria.

Fonts municipals han assegurat a Ràdio Taradell que, ara, els dos agents estan de baixa com a conseqüència de les lesions patides, tant per l'agressió com per l'actuació de detenció.

 

 

 

**Seguirà ampliació**

twitter