Derrota del CP Taradell davant el Noia Freixenet

Va ser un partit marcat per les baixes i el debut a l'OK Lliga del jove Pere Casulleras.

Diumenge, 18/10/2020

Noia-Taradell octubre 2020 - Eva Pedrola

El Taradell continua sense saber què és puntuar a domicili. Dissabte al vespre va perdre en el segon partit dels de Ferran Moreno lluny del Pujoló per 7 a 1 davant un Noia Freixenet molt efectiu, sobretot en les jugades de bola aturada. Els taradellencs van aguantar el ritme del partit durant els primers 25 minuts, però, a la segona, els locals van ser molt superiors.

El CP Taradell tenia tres baixes importants a l'equip per lesió: a les d'Edu Genís i Tino Molera, que ja no van poder jugar la setmana passada, per aquest partit s'hi va afegir Xevi Soler. L'equip el van completar joves jugadors de la pedrera blanc-i-blava i un d'ells, Pere Casulleras, va jugar els seus primers minuts a l'OK Lliga. El partit va començar amb un gol dels taradellencs. Dani Rodríguez va aprofitar una falta directa després d'una blava a un jugador local per avançar el Taradell a l'electrònic. L'alegria blanc-i-blava va durar poc perquè només quatre minuts després va arribar el gol de l'empat i, just abans del descans, el Noia es posava per davant en el marcador. Un inici molt fort dels del Penedès a la segona part va enfonsar el Taradell. Només començar es van posar 4 a 1. El Taradell hagués pogut reaccionar amb una falta directa, però la bola no va entrar. L'encert que no va tenir el Taradell el va tenir el Noia en els darrers minuts del partit, amb tres gols més, dos de falta directa i un de penal, que deixaven un contundent 7 a 1. El Taradell es manté a la zona mitja de la taula amb 4 punts i el proper cap de setmana rebrà el Girona en la cinquena jornada de Lliga.