Derrota del CP Taradell a Palafrugell

Els blanc-i-blaus van perdre per 3 a 1.

Diumenge, 26/01/2020

El Taradell va tornar de buit de la seva visita a la pista del Palafrugell. Els taradellencs van merèixer més, però van fallar en moments clau del partit i van deixar escapar l'oportunitat de puntuar davant d'un rival directe després de l'empat de divendres entre Vic i Voltregà.

El Palafrugell va marcar el primer gol en un contraatac molt ben realitzat, que va iniciar i finalitzar Ruíz superant al porter visitant Dalmau després d'una pèrdua en un atac dels blanc-i-blaus. El Taradell va disposar d'accions per empatar, però li va faltar encert, mentre que el Palafrugell, en una acció per darrera la porteria, va marcar el 2 a 0. Deu segons més tard, una targeta blava a Garcia després de fer caure a Tino Molera, va permetre al Taradell disposar d'una falta directa que Dani Rodríguez es va encarregar de llançar i fer pujar el 2 a 1 a l'electrònic just abans d'arribar al descans.

La segona part va ser intensa amb dos equips que buscaven el gol, però sense encert. El Palafrugell no va aprofitar una blava a Marc Soler per marcar a bola aturada ni tampoc va aprofitar la superioritat numèrica, però, a sis minuts pel final, arribava la sentència amb el 3 a 1. Els dos equips van disposar d'una falta directa cada un abans del final del partit però no hi va haver més gols.

El Taradell continua penúltim a la classificació.