Derrota del CP Taradell a la pista del Girona

Es va avançar en el marcador però va acabar perdent per 4 a 2.

Diumenge, 08/12/2019

El CP Taradell no va poder mantenir la ratxa de victòries i dissabte al vespre va perdre a la pista d'un Girona que necessitava la victòria per classificar-se matemàticament per la Copa del Rei. El resulat final va ser de 4 a 2 en un partit amb domini igualat, però amb ocasions pels dos conjunts, encara que el Girona va tenir les més clares. Tot i així, va ser el conjunt de Ferran Moreno qui es va avançar en el marcador amb un gol de Marçal Casadevall al quart d'hora de joc. Just abans del descans, i amb poc menys d'un minut de diferència, els gironins van donar la volta al marcador. I a la represa van marcar el tercer. El Taradell va buscar retallar diferències en el marcador, però es va trobar amb un quart gol en contra que el va deixar tocat. Tot i això va disposar d'accions, però va fallar en els darrers metres i no va ser fins als darrers dos minuts quan Dani Rodríguez, des del punt de penal, va firmar el 4 a 2 definitiu.

El Taradell és dotzè amb 10 punts i en el proper partit, el dimarts 17 de desembre, s'enfrontarà al Voltregà a casa.