Derrota del CP Taradell a casa contra l'Igualada

Tres minuts fatídics abans del descans van condemnar els blanc-i-blaus a la derrota.

Dimecres, 19/02/2020

El CP Taradell va caure dimarts al vespre cotnra l'Igualada per 6 a 9. Un partit amb molts gols que van arribar a la recta final de la primera part i a la segona. Els visitants es van avançar amb un gol des del punt de penal quan només s'havien disputat 30 segons. Va ser el primer dels sis gols que marcaria Méndez, el jugador de l'Igualada que contra el Taradell va tenir la punteria molt fina. Amb el gol en contra el Taradell va passar a dominar el partit i Marc soler va posar l'empat al quart d'hora de joc. El control taradellenc va continuar i veia el seu fruit en el minut 20 amb una bona finalització de Marçal Casadevall. Amb el 2 a 1, Ferran Moreno, tècnic local, va demanar un temps mort i a partir d'aquí va començar la davallada taradellenca. I és que amb menys de tres minuts va encaixar quatre gols que posaven el 2 a 5 en el marcador abans del descans.

La remuntada era possible a la segona part i el Taradell va creure en ella. Només sortir del vestidor, en el primer minut de la represa, Dani Rodríguez retallava la diferència fent el 3 a 5 però la reacció taradellenca va ser un miratge perquè a la segona part l'Igualada va transformar en gol cada acció d'atac que disposava. Així, amb dos minuts, van posar el 3 a  7. Entremig, Dani Rodríguez va fallar una falta directe i en el minut Marçal va marcar el quart pel Taradell, però novament Méndez tornava a marcar i feia el vuitè gol pel seu equip en el minut 34. Tot i el domini visitant, aquest no es van escapar en cap moment, ja que a partir d'aquest moments tots dos equips feien gol en les ocasions que disputaven. Marçal marcava de penal en el minut 35 després d'una falta que li havien fet a Dani Rodríguez que a la jugada següent acabaria expulsat en veure la targeta blava. Una targeta que el deixa sense poder jugar el derbi de dissabte contra el Vic. La falta directa llançada per Pla la va aturar Dalmau. En el minut 40 l'Igualada va fer el seu novè i últim gol i cinc minuts més tard, Dani Rodríguez tancava l'electrònic amb el 6 a 9 definitiu. Abans de finalitzar el partit, Albert Dalmau va aturar una nova pena màxima. Molts errors en un partit per un Taradell que no aconsegueix sortir de la cua.