Derrota de la UD Taradell contra el Sant Pol

Dilluns, 25/04/2022

El Taradell va perdre contra el Sant Pol, un equip que lluita per l'ascens, per 0 a 3. Dos errors al primer temps van permetre als visitants encarrilar el partit.

De fet, el Sant Pol va veure com el col·legiat els hi anul·lava un gol en els primers instants del partit. El Sant Pol va ser molt superior i a la mitja hora de joc va obrir el marcador després d'una pilota llarga que no va poder refusar la defensa local i va acabar amb el 0 a 1. I just abans del descans, una pèrdua de pilota a la sortida del Taradell, va permetre al Sant Pol disposar d'una falta directa des de la frontal que va acabar amb el 0 a 2.

A la segona part el Taradell va intentar retallar la diferència, però ho va fer amb xuts molt tímids mentre que el Sant Pol va sentenciar en el minut 67 en una de les poques accions que va tenir a la segona part. El 0 a 3 va deixar el partit vist per sentència.

El Taradell es manté amb 32 punts i a manca de cinc jornades encara té no virtualment la permanència assegurada.