David López Sala, campió de la Copa Osona de bicitrial

Dimecres, 01/05/2024

El pilot taradellenc David López Sala (CT Sant Pere Torelló) ha estat el més regular en la disputa de la 25a edició de la Copa Osona de bicitrial en categoria Aleví. Una regularitat que li ha permès aconseguir el títol de campió després de la disputa de la darrera prova a Vic, el passat diumenge. 

A Vic, López va ser tercer amb 340 punts, només superat per Enric Llin, que va ser primer amb 390 punts, i Roc Arroyo, segon amb 380. A la general, però, López ha quedat primer amb 130 punts, per davant d'Arnau Medallo amb 122 i Roc Arroy, tercer amb 114. 

En total s'han disputat cinc proves. La competició es va iniciar a Taradell, va continuar a Olost, Sant Julià, Folgueroles i Vic. A més, aquesta competició serveix per puntuar per la Copa Catalana, de la qual López també n'és líder. 

El Gran Premi Ciutat de Vic es va disputar en unes complicades condicions meteorològiques a causa de la pluja i el fang, que van deixar les zones relliscoses i han afegit més dificultat tècnica a un circuit ja de per si exigent. 

Guanyadors Copa Osona bicitrial 2024

López, primer per l'esquerra, amb la resta de pilots campions