David Adeosun guanya el torneig de Tennis Taula de la Festa Major de Taradell

Dilluns, 23/08/2021

Divendres es va disputar la dinovena edició del torneig de tennis taula de Festa Major, organitzat pel TT Mont-rodon. La competició es va disputar durant tot el dia a la sala gran del Centre Cultural Costa i Font amb molt bona participació.

En categoria absolut, la victòria va ser per David Adeosun, del CTT Moianès, que va guanyar la final davant del seu company de club Jofre Ferrer per 3 a 1. El tercer lloc va ser per Joan Riera, del TT Sant Quirze de Besora, i quart, Àlex Llastanós, del CTT Roda de Ter. Els millors locals van ser Genís Baucells i Rafel Montenegro que van caure a quarts de final. La consolació la va guanyar Jordi Ferrer, del CTT Moianès.

Tennis Taula festa major 2021 grans

En la categoria de ping-pong, destinada als aficionats, va repetir títol José Mª Sánchez guanyant a Miquel Blanco. El tercer lloc va ser per Josep Crusats i la consolació la va guanyar Miquel González.

En la jornada de matí es van disputar les categories infantil i benjamí. En la primera, va guanyar Maika Sagrera per davant d'Aniol Hormigón, Roger Gol i Pau Montaña. La consolació va ser per Max Aigner. Finalment, en categoria benjamí, el guanyador va ser Jan Muntal per davant de Pau Martín i Gil Rovira.

Tennis Taula festa major 2021 petits

twitter