Comencen les activitats de l'''Estiu Jove''

Un any més, es proposen activitats lúdiques i formatives fins a finals de mes.

Dissabte, 02/07/2022

El Servei de Joventut de la Mancomunitat La Plana, en col·laboració amb l'Ajuntament de Taradell i la resta de municipis mancomunats, han impulsat una any més l'"Estiu Jove". Està conformat per una oferta d'activitats lúdiques, creatives, esportives, tecnològiques i formatives adreçades a joves de 13 a 29 anys que es desenvolupen fins a finals de juliol de forma gratuïta per facilitar l'accés a tota la població.

Pel que fa l'oferta lúdica s'han organitzat diversos tallers i activitats com un taller d'art mural, tallers de cuina saludable, fotografia amb el mòbil, iniciació al kick boxing, pilotatge de drons, etc.

Pel que fa a l'oferta formativa s'ha tornat a programar el curs de premonitoratge en el lleure, que combina una part teòrica (del 27 juny a l'1 de juliol a Taradell) amb una part de pràctiques.

ESTIU JOVE 2022 TARADELL page 0002

ESTIU JOVE 2022 TARADELL page 0003

L'"Estiu Jove" té per objectiu treballar en els espais d'oci i lleure joves per tal d'oferir a través de la comunitat una oferta saludable, diversa, divertida i de qualitat per a tothom; afavorint el desenvolupament d'habilitats i competències per a la vida. També potencien un lleure inclusiu i accessible que afavoreixi les relacions entre les persones i la seva vinculació amb el territori. Enguany totes les activitats proposades són gratuïtes.

twitter