Més d'un miler d'alumnes comencen el curs més incert de les últimes dècades

L'edifici d'Infantil de Les Pinediques utilitza les instal·lacions d'El Puntal durant els matins.

Dilluns, 14/09/2020

Inici curs escolar

Inici curs escolar

 

Després de mig any tancades per la pandèmia del coronavirus, les aules dels centres educatius de Taradell s'han tornat a omplir d'alumnes aquest dilluns. Més d'un miler d'estudiants han començat el curs escolar 2020-21 a Taradell, marcat per les mesures de prevenció per evitar al màxim el contagi de la Covid-19. Tant les tres escoles d'Infantil i Primària (Les Pinediques, el Col·legi Sant Genís i Santa Agnès, i l'escola El Gurri) com l'Institut s'han hagut d'adaptar a la nova situació, aplicant protocols d'higiene i seguretat.

Inici curs escolar

 

Només un centre, Les Pinediques, ha hagut de recórrer a altres equipaments municipals per poder repartir bé els alumnes. En aquest cas, l'edifici d'Infantil, al carrer Ramon Pou, farà servir les instal·lacions d'El Puntal durant els matins. Recordem que la ràtio recomanada és de 20 alumnes per aula, però no es pot complir en tots els casos. 

Tots els centres han organitzat les hores d'entrada i s'han previst diverses portes d'accés per evitar aglomeracions. També es prèn la temperatura a tots els alumnes abans d'entrar. De moment, l'ús de la mascareta és obligatori tant a dins com a fora de l'aula a partir dels 6 anys i, d'aquí a uns dies, la mesura es revisarà.

Inici curs escolar

Inici curs escolar

twitter