Chirveches: ''Mai he votat a les municipals perquè els partits que hi ha no em representen''

Seguretat, gent gran i turisme, els eixos de les seves propostes.

Dijous, 30/03/2023

Abraham Chirveches, candidat del PP a l'alcaldia de Taradell, vol ser una "alternativa" per fer política al poble. Així ho va explicar als micròfons de Ràdio Taradell fa uns dies. Va explicar que es presenta per fer política municipal i va defugir del discurs dels populars i la política nacional. "No em presento per guanyar diners. Em presento com un repte personal. Estimo el poble", va dir. Fent referència al bipartidisme taradellenc que hi ha hagut els últims quatre anys va reflexionar dient que "sóc taradellenc de tota la vida i mai he votat a les eleccions municipals perquè no em sento representat pels partits que hi ha. Jo crec que hi ha molta gent que pensa així i la meva serà una alternativa més pel poble". El fet de presentar-se pel Partit Popular, Chirveches va dir que "és el partit més afí a mi".

Abraham Chirveches2

L'alcaldable va confirmar que les persones que l'acompanyaran a la llista són majoritàriament del poble i que aquests dies estan acabant de confeccionar-la. L'objectiu del partit i com a candidat és poder entrar a l'Ajuntament. Tot i això, va fer aquesta reflexió: "Si jo entro ara, bé, i si no, no em presentaré més. És una cosa que tinc clara. La vida segueix".

Com a propostes, el candidat popular va fer èmfasi en el pressupost municipal, la seguretat, la gent gran i el turisme. Vol augmentar la plantilla de guàrdies municipals "per millorar en seguretat tant a la via pública com en els domicilis" i vol potenciar mesures per a la gent gran. Una de les altres propostes que va anunciar, va ser fer més mercats o fires temàtiques els diumenges al matí per potenciar el turisme a la població. 

El PP va presentar-se a Taradell per últim cop l'any 2007 amb l'estiuejant Agustí Segura com a candidat i no va obtenir cap regidor.

Entrevista al candidat del PP, Abraham Chirveches:

Localització relacionada

Enllaços relacionats