Carles Bassaganya relleva Imma Codony com a gerent de la Mancomunitat La Plana

L'exregidora taradellenca liderarà ara l'àrea econòmica i financera de l'entitat.

Dimecres, 18/01/2023

L'exalcalde de Sant Joan de les Abadesses Carles Bassaganya Serra ha assumit la gerència de la Mancomunitat La Plana des d'aquest dilluns, en substitució de la taradellenca Imma Codony. Segons expliquen des de l'ens, "la seva àmplia expertesa en gestió a l'administració local i supramunicipal, en desenvolupament local i contractació pública, juntament amb el gran equip humà de la Mancomunitat, ha de permetre continuar cuidant els ajuntaments que en formen part i gràcies a qui es poden oferir una àmplia varietat de serveis per a les persones (àrea social i serveis funeraris), pel progrés (promoció econòmica) i per l'entorn (àrea de medi ambient)".

Carles Bassaganya Mancomunitat

El president de l'ens, Pere Medina Serrahima, agraeix la tasca feta fins ara per Imma Codony Soler, gerent de la Mancomunitat durant l'última dècada, que ha fet possible comptar amb un ens completament sanejat econòmicament. Qui ha estat al capdavant de la gerència fins ara passarà a assumir exclusivament les tasques de cap de l'àrea econòmica i financera d'aquesta entitat supramunicipal formada per 13 pobles, entre els quals hi ha Taradell.

Imma Codony

A més d'exalcalde de Sant Joan de les Abadesses, Bassaganya ha estat director general d'Administració Local del Departament de Governació i Administració Públiques de la Generalitat, responsable del Gabinet d'Estudis i Programes de l'Associació Catalana de Municipis i director tècnic de la Central de compres del món local de Catalunya.