Cara o creu pel CP Taradell

Aquest dissabte el conjunt taradellenc es juga poder ser en el play out i lluitar per mantenir-se a l'OK Lliga. 

Dissabte, 29/05/2021

Dissabte d'infart a l'OK LLiga. A partir de les 8 del vespre començarà la darrera jornada de la competició amb molts fronts oberts i moltes places en joc. La del Taradell n'és una. Ara mateix el conjunt de Ferran Moreno perdria la categoria i acompanyaria a Mataró, Vic i Lloret a l'OK Plata, però al conjunt taradellenc li queda encara un opció, un últim partit en què s'ho jugaran tot: cara o creu. 

Els taradellencs jugaran contra el Palafrugell i només els hi val la victòria, però, a més a més, necessiten que el Vendrell no puntuï. És a dir, que perdi davant el Reus. El rival del Taradell, per la seva banda, es juga evitar el play out, és a dir, les dues posicions que permeten fer una promoció per salvar la categoria. Els de l'Empordà si guanyen i l'Igualada i el Calafell (un dels dos) no guanyen, salven la categoria de forma matemàtica. D'altra banda, el Reus, que jugarà contra el Vendrell, encara té opcions per aconseguir la tercera plaça. 

El desenllaç de la competició el podreu seguir en directe per Ràdio Taradell. Un final de Lliga molt emocionant que pel CP Taradell podria no ser el final. Si es classifica pel play out li quedaran encara dos partits més. 

El CP Taradell rep el Palafrugell, tercer classificat
 
twitter