VÍDEO i ÀUDIO. Cabanas i Estragués batallen per la majoria absoluta en el debat electoral

Divendres, 19/05/2023

WhatsApp Image 2023 05 18 at 100622

Davant d'unes 300 persones, els tres candidats a l'alcaldia de Taradell, Mercè Cabanas (Fem Taradell-ERC), Santi Estragués (Junts per Taradell) i Abraham Chirveches (PP) van confrontar idees i propostes en el debat electoral organitzat per Ràdio Taradell conjuntament amb El 9 Nou i EL 9 TV. Es va fer dimecres al vespre i, després del cara a cara entre Cabanas i Estragués de fa quatre anys, la principal novetat va ser la participació del candidat del Partit Popular.

Desencallar la Ronda Montserrat, l'ampliació del polígon del Vivet, l'accés a l'habitatge, el Parc d'Esports, la sequera, la seguretat i els possibles pactes postelectorals són els temes que van marcar el debat. 

Debat electoral 2023

 

En general, tots tres alcaldables van exhibir bona sintonia, però amb matisos. Cabanas i Estragués, que lluiten per l'alcaldia, van batallar per la majoria absoluta marcant perfil propi i es van enganxar en alguns punts, com la gestió del Parc d'Esports i les diverses instal·lacions esportives, la gestió de l'aigua tenint en compte l'excepcionalitat de la sequera, l'accés a l'habitatge o l'organització de l'Ajuntament per la despesa en personal.

Pel que fa a Chirveches s'ho va mirar des d'un segon terme, al·legant que no coneix què ha passat fins ara a l'Ajuntament. També va protagonitzar alguna enganxada, sobretot amb Cabanas, per la gestió de la seguretat del municipi.

Els possibles pactes postelectorals va ser el punt en què més van coincidir els candidats d'ERC i Junts. Si és el cas, estan disposats a pactar. Mentrestant, Chirveches va dir que pactaria amb tots.