ÀUDIO. Últimes entrevistes a Salvador Clot i Jacint Casadevall com a regidors

Programa especial emès a Ràdio Taradell dissabte passat, 11 de maig, a Ràdio Taradell.

Dimarts 14/05/2019

Amb motiu de la programació especial que fa Ràdio Taradell per les eleccions municipals del 26 de maig, dissabte passat vam fer les últimes entrevistes a Salvador Clot i Jacint Casadevall com a portaveus d'Esquerra Republicana i Solidaritat Catalana per la Independència a l'Ajuntament de Taradell, respectivament.

Clot: "El pacte ha permès que la gent vegi que Esquerra pot governar"

Salvador Clot

Clot, que ha estat a l'Ajuntament durant gairebé 12 anys, fa un bon balanç de la feina feta, especialment durant els últims dos anys a l'equip de govern com a regidor de Participació Ciutadana. Es mostra orgullós d'haver posat en marxa els processos participatius a Taradell, però reconeix que li ha quedat feina pendent en aquest àmbit, com per exemple el consistori infantil. El regidor d'ERC, que en aquestes eleccions tanca la llista de Mercè Cabanas, va fer una defensa aferrissada del pacte de govern amb CiU i SI. Malgrat admetre que va generar molt debat intern, creu que ha estat "beneficiós" i "ha permès que la gent vegi que Esquerra pot governar". També va explicar que ho deixa, en part, per poder dedicar més temps a la família i es va mostrar convençut que la candidata d'Esquerra serà la nova alcaldessa.

 

 

Casadevall: "Cal destacar la generositat de CiU amb el pacte, perquè no li calia"

Entrevista Jacint Casadevall (2)

Casadevall, que ha estat vuit anys regidor, va fer força autocrítica, sobretot del partit que representa, i va destacar la "generositat" per part de Lluís Verdaguer amb el pacte de govern dels últims anys, "perquè no li calia". Recordem que el grup de CiU ja tenia majoria absoluta, però a mig mandat va tancar un acord de govern amb els altres dos grups del ple municipal. Mig en broma, mig seriosament, també va admetre que com a regidor de Relacions Institucional ha fet "molt poca a cosa". Casadevall va evitar mullar-se sobre els candidats que es presenten a aquestes eleccions i va dir que, el 26-M, votarà "en clau de país".