ÀUDIO. La lliçó de vida de Maria Petit

Maria Petit i Maria Xinxó van omplir dissabte la Font Gran per la presentació de Marieta de l'ull viu.

Dimarts, 31/05/2022

Maria Xinxó i Maria Petit

Dissabte, la Font Gran de Taradell es va quedar petita per la presentació del llibre Marieta de l'ull viu (Univers), de Maria Petit i Maria Xinxó. Una setantena llarga de persones van assistir a l'acte per escoltar el testimoni de Petit, que amb disset anys es va quedar cega després d'un accident de moto. En aquest llibre, explica en primera persona, gràcies a la feina de Xinxó, com era la seva vida abans de l'accident i com aquest fet ho va canviar tot. Un testimoni que dona una autèntica lliçó de vida a partir d'un bon grapat d'anècdotes, la majoria de les quals molt divertides. Totes dues, en la presentació, van deixar clar que aquest llibre permet saber, per exemple, com s'ha de tractar una persona cega.

Xinxó i Petit van demostrar molta bona sintonia en la presentació, que va anar a càrrec d'una gran lectora, Sandra López, que va conèixer Petit després d'escoltar-la en una entrevista. Una vetllada que no podia acabar de la millor manera, amb el repartiment de pa amb xocolata.

Maria Xinxó i Maria Petit

La presentació va estar organitzada per El Xocolater de Taradell, El Guixarot, Ràdio Taradell, el Parc de les Olors i l'Ajuntament.

Dijous passat, a Ràdio Taradell, vam entrevistar Xinxó i Petit, juntament amb la Mimi Horno, d'El Guixarot, i la Sandra López. Aquí podeu recuperar la conversa: