ÀUDIO i FOTOS. Especial 'T'escoltem' des de la Residència Vilademany

El programa es va fer aquest dilluns a la tarda i es tornarà a emetre dissabte al migdia.

Dimarts, 25/08/2020

T'escoltem Residència Vilademany (2)

 

T'escoltem és el programa especial que Ràdio Taradell va fer els dissabtes a la tarda durant les setmanes de confinament. Aquest dilluns a la tarda, en va fer una nova edició, en aquest cas des de la Residència Vilademany. Laia Miralpeix, Joan Puig i Marc Güell van instal·lar els micròfons de la unitat mòbil de l'emissora a la plaça dels Homenatges a la Vellesa, just davant del centre, i van fer un programa especial de gairebé dues hores. Els residents, des de les portes del centre, van seguir ben atents el programa.

Sobretot, vam escoltar el testimoni de les treballadores de la residència, que han treballat molt intensament durant la pandèmia, i també vam conversar amb l'alcaldessa de Taradell i presidenta del patronat de la Fundació Vilademany, Mercè Cabanas; el director de la Fundació, Lluís Verdaguer; la dinamitzadora del centre, Eva Casassas, i les regidores Lídia Alonso (de Benestar Social) i Berta Camprubí (de Festes i Entitats per parlar en aquest cas de la festa major). Una de les converses més emotives va ser amb la resident Concepció García, que va donar positiu per Covid-19 durant tres mesos, malgrat no presentar cap símptoma, i va haver d'estar tancada a la seva habitació durant tot aquest temps.

 

Aquí, podeu escoltar el programa. També es tornarà a emetre per la ràdio (107.7 FM) dissabte a les 12 del migdia.

T'escoltem Residència Vilademany (1)T'escoltem Residència Vilademany (1)T'escoltem Residència Vilademany (10)T'escoltem Residència Vilademany (11)T'escoltem Residència Vilademany (12)T'escoltem Residència Vilademany (13)T'escoltem Residència Vilademany (2)T'escoltem Residència Vilademany (2)T'escoltem Residència Vilademany (3)T'escoltem Residència Vilademany (3)T'escoltem Residència Vilademany (4)T'escoltem Residència Vilademany (5)T'escoltem Residència Vilademany (5)T'escoltem Residència Vilademany (6)T'escoltem Residència Vilademany (6)T'escoltem Residència Vilademany (7)T'escoltem Residència Vilademany (8)T'escoltem Residència Vilademany (9)
twitter