Aquest divendres, es publica el primer lliurament del col·leccionable 'L'Abans' sobre Taradell

  • L'Abans: Recull gràfic de Taradell (1885-1979) recopilarà un miler d'imatges, algunes d'elles inèdites, sobre el municipi.
  • La primera entrega serà gratuïta i es podrà trobar a llibreries i punts de venda de premsa.
Divendres, 25/09/2020
Promoció L\'Abans

 

Aquest divendres, surt al carrer el primer lliurament de L'Abans: Recull gràfic de Taradell (1885-1979), un col·leccionable amb fotografies representatives del municipi durant aquest període històric. És una obra editada per l'Editorial Efadós amb la col·laboració de l'Ajuntament de Taradell, l'Arxiu Fotogràfic i la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. La redacció dels textos ha anat càrrec de Míriam Martínez, Pep Bosch, Eva Leucó i Laia Miralpeix i ha estat prologat per Antoni Pladevall i Arumí. 

L'Abans: Recull gràfic de Taradell (1885-1979) s'editarà en fascicles que sortiran cada setmana. L'obra reflectirà els canvis socials i polítics que es van produir entre els anys 1885, que és la data de la primera imatge que consta que hi ha a l'Arxiu Fotogràfic i 1979, amb l'arribada de les primeres eleccions. L'objectiu és recordar una part de la història de Taradell a partir de fotografies que conserva l'Arxiu Fotogràfic i alhora gràcies a les imatges dels àlbums familiars. El volum de la publicació és de 856 pàgines amb unes 1.000 fotografies, restaurades digitalment, impreses a dues tintes, en color sèpia, i amb enquadernació de luxe. El volum està estructurat amb set capítols temàtics.

Portada L\'Abans

 

La primera entrega, que es farà a totes les llibreries i punts de venda de premsa de Taradell, és gratuïta. Després, els fascicles es vendran setmanalment a un preu de 3,10 euros. Qui vulgui col·laborar-hi encara hi pot aportar imatges contactant amb l'Arxiu Fotogràfic a través del telèfon 93 880 10 56 o a través de l'adreça electrònica b.taradell@diba.cat

twitter