Aquest diumenge, concert benèfic amb Ucraïna a Taradell

En el marc del cicle de Músiques a Santa Llúcia, es farà a les 6 de la tarda a l'Institut amb l'OBC Cambra.

Diumenge, 13/03/2022

El segon concert de la vuitena edició del cicle Músiques a Santa Llúcia, que es farà aquest diumenge, serà benèfic amb Ucraïna. En aquesta ocasió, el quartet OBC Cambra interpretarà la peça A la fi dels temps, de l'autor Oliver Messiaen, i s'espera una bona afluència de públic. Per això, els organitzadors, els Amics de Santa Llúcia, han variat l'escenari previst. Inicialment, volien fer l'actuació al porxo de l'Institut i, finalment, serà a la sala de gimnàs del mateix centre, on l'aforament és més ampli. Esperen una assistència d'almenys 250 persones.

A causa de la situació actual, des de la junta dels Amics de Santa Llúcia han cregut convenient fer d'aquest concert un acte benèfic per a les víctimes de la guerra d'Ucraïna. Justament, l'obra que s'interpretarà va ser també escrita a conseqüència d'una guerra. Es va estrenar en un camp de concentració a l'actual Polònia, molt a prop de la frontera amb Alemanya, durant la Segona Guerra Mundial. De fet, una hora abans de l'actuació, a les 5, es farà un breu comentari de l'obra per entendre-la i gaudir-ne més.

Tots els beneficis que s'obtinguin a través de les entrades es destinaran a una ONG que es dediqui a les víctimes d'aquesta guerra. El preu de l'entrada és de 15 euros i de 10 si s'és amic dels Amics de Santa Llúcia.

VIII Cicle Sta Llucia cartell 2022 OBC Cambra Ucraïna 1