Aquest diumenge, arrenquen les propostes de ''Taradell, viu l'estiu!''

Les Anxovetes, teatre al bosc, Jaume Arnella i un conte musical, les propostes d'aquest any.

Diumenge, 03/07/2022

A partir d'aquest diumenge i durant tot el mes, Taradell gaudirà de diferents actes culturals en forma d'espectacles o de tallers. Sota el títol "Taradell, viu l'estiu!", totes les propostes són gratuïtes i es faran a diversos punts del poble.

Viu l\'estiu 2022

El cicle comença aquest diumenge, 3 de juliol, amb el grup d'havaneres Les Anxovetes a les 8 del vespre a La Plaça. Durant l'acte se servirà el clàssic rom cremat per tots els assistents.

El cap de setmana del 8 i 9 de juliol hi haurà quatre sessions de teatre al boscParaules que trenquen ossos és una experiència al bosc en negra nit on la companyia Pagans ens proposa una reflexió sobre la vigència de la nostra tradició oral, sobre on pot trobar-se la màgia avui en dia, i sobre les noves formes d'explicar històries en un món envoltat de tecnologia com l'actual. El punt de trobada serà al carrer Batllia amb carrer Teixidors a les 10 del vespre la primera edició i a dos quarts de 12 la segona. Les places són limitades i us podeu inscriure al correu reserves@taradell.cat.

En el marc de les Jornades de Patrimoni, el 23 de juliol, Jaume Arnella oferirà un concert basat en els romanços que al llarg dels anys ha anat component. El concert serà a la plaça de les Eres a les 11 de la nit i envoltat del Sopar de Patrimoni.

L'última proposta d'aquest cicle serà el 26 de juliol pels més petits al Bosc del Pujoló. Anna Roig Dolz, directora de Creixendo, presenta el conte musical La nana i l'avi Papet on podrem compartir situacions del dia a dia. Al final de l'activitat hi haurà coca i xocolata. 

twitter