Aquest dissabte, es farà la setena Cronodipòsit popular de la festa major

La prova, que és gratuïta, es fa als jardins del Centre Cultural Costa i Font i amb mesures preventives a causa de la Covid-19.

Dissabte, 22/08/2020
Cronodipòsit 2019
La popular Cronodipòsit de Taradell, organitzada per Taradell.com, tindrà setena edició aquest dissabte, 22 d'agost, en el marc de la festa major. Continuarà comptant amb cronometratge professional i serà gratuïta per als participants. Enguany, adoptarà diverses mesures preventives i sanitàries a causa de la Covid-19.

 

La prova es basa únicament en veure quin és el participant més ràpid en completar un petit circuit pels jardins del Centre Cultural Costa i Font i pujar els 108 graons que hi ha fins al capdamunt del dipòsit d'aigua. Després de sis edicions el rècord de la prova és de 37,493 segons en la categoria masculina i 44,835 segons en la femenina. Hi haurà premis per als tres primers classificats tant en categoria masculina com femenina.

Pel que fa al públic present també podrà aconseguir un premi. Es farà una nova edició del concurs d'Instagram on es premiarà la millor foto de la cursa. El guanyador s'endurà un menú degustació per a dues persones al restaurant Nonna Jovita de Taradell. Al concurs hi poden participar tant públic com participants. L'únic requisit és tenir compte d'instagram, seguir el perfil @taradellpuntcom (a instagram hi ha les bases) i fer servir l'etiqueta #7acronodiposit.

La prova començarà a 2/4 de 7 de la tarda amb una durada aproximada d'una hora i mitja. Una hora abans es podran fer inscripcions. Les places són limitades. Hi poden participar els majors de 16 anys.

Cartell Cronodipòsit
twitter