L'equip de govern assegura que ja ha complert més del 50% del programa electoral

Aquest dijous al vespre, l'equip de govern farà un acte de mig mandat a la Font Gran.

Dijous, 01/07/2021

Aquest dijous al vespre, l'equip de govern farà el seu tercer acte de retiment de comptes, coincidint que estem a mig mandat. L'acte es farà al Parc de la Font Gran a partir d'un quart de 9 del vespre, amb la participació de l'alcaldessa i els regidors de l'equip de govern. El públic també hi podrà participar formulant qualsevol pregunta.

Mercè Cabanas Ràdio Taradell

En una entrevista al programa Precs i preguntes de Ràdio Taradell que s'emetrà també aquest dijous al vespre, l'alcaldessa, Mercè Cabanas, ha avançat que, durant els primers dos anys, ja ha complert més de la meitat dels 80 objectius del pla de govern. Una xifra que destaca Cabanas, tenint en compte que la pandèmia ha obligat a tirar endavant altres mesures no previstes. Del que es mostra més satisfeta és "de com treballem i d'haver pogut fer un bon equip".

Això sí, l'alcaldessa admet que hi ha compromisos que es quedaran al tinter, com poden ser algunes infraestructures o la sala fosca de Can Costa. Tot i això, en els propers dos anys, confia que, per exemple, es pugui avançar amb el projecte de la ronda i que hi hagi més coordinació amb institucions com la Diputació de Barcelona o la Generalitat. Un altre repte que s'ha marcat Mercè Cabanas és "fer un poble encara més cívic".

twitter