Aquest any, tampoc es farà la Quina i l'Antiquina

La UD Taradell ha decidit suspendre-la per la situació de la pandèmia.

Dissabte, 11/12/2021

Per segon any consecutiu, com a conseqüència de la pandèmia de la covid, Taradell es queda sense la tradicional Quina i Antiquina, organitzada per la UD Taradell. La junta directiva de l'entitat ha emès un comunicat en què anuncia que "no es donen les condicions per celebrar l'esdeveniment tal com el coneixem", després de comprovar que "tots els indicadors i dades de la pandèmia van a l'alça negativament". Per tant, la cita prevista per dissabte que ve, dia 18, queda suspesa.

Aquest és el comunicat de la UD Taradell:

Després de diferents reunions avaluant la incidència de la COVID-19 durant aquests darrers dies i valorant que tots els indicadors i dades de la pandèmia van a l'alça negativament, els membres de la Junta Directiva de la Unió Deportiva han decidit NO celebrar la Quina i Antiquina que s'havia de portar a terme durant el proper dissabte 18 de desembre.

Des de la junta de l'entitat creiem que a hores d'ara, tal i com està la situació de la pandèmia, no es donen les condicions per celebrar l'esdeveniment tal i com el coneixem, ja que entre d'altres normatives, hauríem de reduir l'aforament de la sala per respectar les distàncies seguretat, durant les mes de quatre hores que dura l'acte no es podria consumir dins la sala, s'hauria de portar la mascareta en tot moment i no es podria circular per la sala.

Per això, valorant-ho molt, l'organització creiem que és més important posar per davant de tot la salut de les persones i entenem que quan la Gran Quina i Antiquina de Taradell torni, que esperem que sigui l'any 2022, ho pugui fer amb la festa i diversió que la coneixem.

Quina UDT

 

twitter